Netherlands
Valuta:

Verzenden & retouren

Verzending
Betaling kan met creditcard, Western Union en bankoverschrijving.

Western Union heeft meer korting op onze website, meer informatie kunt u contact met ons op.
Bij het plaatsen van een bestelling, moet uw factuuradres overeenkomen met het adres van uw credit card anders zullen wij niet in staat zijn om uw bestelling te verwerken.

Alle transacties zijn beveiligd, De website is voorzien van een SSL-encryptie-systeem om persoonlijke en betalingsgegevens te beschermen. Wij verkopen of te sturen alle artikelen bestellen via de site rechtstreeks aan iedereen die we kennen om onder de leeftijd van 18 jaar Wij zullen niet verzamelen en persoonlijk identificeerbare informatie (zoals naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres), ook wel aangeduid hierin "persoonlijke informatie", over u tenzij u deze vrijwillig aan ons verstrekt.

Internationale verzending

Orders kan van 24 tot 36 uur te verwerken. Zodra uw bestelling is verwerkt, zult u e-mailbericht met de verzending tracking nummer ontvangen. Alle levering beginnen wanneer je deze e-mail ontvangen. Als bestelling is geplaatst na 15:00 CST op vrijdag of in het weekend, de eerste zal het schip is maandag. Levering aan Postbussen Bestellingen worden niet verzonden worden naar een postbus. Alle bestellingen krijgen een geldig niet-postbusadres moet hebben. Er zullen geen extra heffingen / belastingen.

* Deze landen zijn opgenomen in de Europese Unie

Als terugkerende juiste items voor een terugbetaling: Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald. We hebben geen betrekking op de verzendkosten van het rendement of de uitwisseling van juiste volgorde pakket, bent u verantwoordelijk voor het verschepen en behandeling kosten. Alle geretourneerde goederen dienen aan het verzendadres wij u e-mailen, als het niet het juiste adres worden gestuurd, zijn wij niet verantwoordelijk voor het verlies als gevolg van de kwestie.

Items kunnen worden teruggestuurd voor een terugbetaling of omruiling met 7 dagen van de datum van ontvangst. Maar de reden voor de terugkeer veroorzaakt door zelf (bijvoorbeeld, grootte, kleur die je kiest), kan niet worden aanvaard. Rendement kan terug binnen de 7 dagen worden toegezonden na ontvangst, moeten alle geretourneerde artikelen nog nooit gebruikt en in nieuwstaat verkerend. Alle geretourneerde verpakkingen moeten worden verzekerd. Zoals voor het retourneren juiste items voor een terugbetaling: alle geretourneerde artikelen zijn onderworpen aan een 5% bank administratiekosten en verzendkosten. Kopers zijn altijd verantwoordelijk voor de verzendkosten. Bijzondere omstandigheden kunnen partnerschap met corporate business partners nodig. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


Belangrijke mededeling:

1. Hoewel we terugkeerbeleid, gezien de tijd en geld in beslag, we zeker op prijs stellen als u al uw vragen en zorgen duidelijk te maken voordat u uw bestelling.

2. Neem contact op met onze klantenservice eerste om het retouradres te krijgen. Alle geretourneerde goederen dienen aan het verzendadres wij u e-mailen, als het niet het juiste adres worden gestuurd, zijn wij niet verantwoordelijk voor het verlies als gevolg van de kwestie.

3. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de verliezen als de geretourneerde pakket verloren gaan tijdens de verzending, moet origineel postkantoor ontvangst worden gehouden om de schadevergoeding te vorderen.

4. Als terugkerende juiste items voor een terugbetaling: Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald. We hebben geen betrekking op de verzendkosten van het rendement of de uitwisseling van juiste volgorde pakket, bent u verantwoordelijk voor het verschepen en behandeling kosten. Daarnaast raden wij u aan tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen veiligheid, omdat we niet verantwoordelijk zijn voor verloren zendingen of vastgehouden door de douane kunnen worden.
Uw ipadres is: 54.235.48.106